3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Afvoer Ontstoppen Mijdrecht

Wij beëindigen uw afvoer verstopping!

Afvoer ontstoppen Mijdrecht

Afvoer ontstoppen Mijdrecht? Spoelt het water niet meer weg uit uw gootsteen of spoelt het water uit de wasmachine niet meer weg? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopping in de afvoer!

Een goede oplossing vinden voor een verstopte afvoer kan best lastig zijn. Er zijn immers veel middelen en gereedschappen beschikbaar waarmee dit probleem mogelijk is op te lossen. Hierdoor is het niet altijd duidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Wij helpen u daarom graag bij het vinden van een goede oplossing voor uw afvoerverstopping.

Wilt u de hulp van een loodgieter van Riool Ontstoppen Mijdrecht bij het ontstoppen van uw afvoerverstopping? Bel nu vrijblijvend met 0297 202 677 om uw klus te bespreken. Afvoer Ontstoppen Mijdrecht helpt u graag!

Ontstoppingsdienst Mijdrecht

Woont u in Mijdrecht en bent u op zoek naar een Ontstoppingsbedrijf om uw verstopte afvoer te ontstoppen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken.

Wij van Riool Ontstoppen Mijdrecht kunnen u helpen met allerlei soorten afvoerproblemen. Wij hebben voor ieder probleem met de afvoer een passende oplossing.

Wanneer wij bij u langskomen, verhelpen wij niet alleen de verstopping. Wij voorzien u ook van advies en tips om ervoor te zorgen dat de verstopping niet zo snel weer gebeurt en dat de afvoer in goede staat blijft.

Wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 0297 202 677. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Bij spoed 24/7 bereikbaar

Sommige verstoppingen moeten direct verholpen worden. Daarvoor hebben wij een spoeddienst in het leven gebracht worden. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om deze klussen te verhelpen!

Komt het water uit de gootsteen omhoog? Dan is het aan te raden om zo snel mogelijk contact op te nemen met een loodgieter van Riool Ontstoppen Mijdrecht. U heeft zeer waarschijnlijk te maken met een ernstige verstopping.

Wilt u een spoed loodgieter inschakelen? Bel dan direct op met Afvoer Ontstoppen Mijdrecht via 0297 202 677.

Afvoerfilter schoonmaken

Het gebeurt regelmatig dat een verstopping ontstaat bij de afvoer van een elektrisch apparaat. Denk dan bijvoorbeeld aan een vaatwasser of wasmachine. In sommige gevallen wordt het probleem dan veroorzaakt door vieze filters. U doet er goed aan deze te controleren.

Afvoerfilters controleren is een eenvoudige klus. Op het moment dat u filter gedemonteerd heeft, kunt u de filter schoonmaken in warm water en sop. U kunt de filter weer terugplaatsen wanneer de filter goed opgedroogd.

Heeft het schoonmaken van de filter het probleem niet verholpen? Neem dan gerust contact op met Afvoer Verstopt Mijdrecht via 0297 202 677.

Sifon controleren

De meeste afvoer afvoeren zijn voorzien van een sifon. Dit is de zwanenhalsvorm in de afvoerbuis. Een sifon is een stankafsluiter die op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd.

Het komt soms voor dat de sifon niet meer goed werkt. Bijvoorbeeld doordat er afval ophoopt aan de binnenkant van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer soepel door naar het riool.

Wij raden u aan te controleren of de verstopping veroorzaakt wordt door de sifon. Dit kunt u doen door de sifon los te draaien en al het vuil te verwijderen met warm water en sop. Op het moment dat de sifon schoon is, kunt u de sifon weer vast draaien.

Heeft het schoonmaken van de sifon het probleem niet opgelost? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Mijdrecht via 0297 202 677.

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn is ook een optie wat u kunt proberen om de verstopping te verhelpen. Deze methode kost weinig geld en hiermee kunt u ook geen schade aanrichten aan de afvoer. Hieronder leggen wij uit hoe u dit kunt doen.

Pak een emmer of bak en vul de bodem met wat zuiveringszout (baking soda). Voor een sterker effect voegt u hier wat azijn aan toe. Meng dit goed door elkaar. Vul de emmer of bak vervolgens met warm water en roer het mengsel nog een goed door elkaar.

De emmer of bak kan nu leeggegooid worden in de verstopte afvoer. Hierbij raden we u aan om de bak of emmer zo hoog mogelijk boven de verstopte afvoer te houden. Zo kunt u meer druk creëren op de verstopping in de afvoer.

Voor een optimaal resultaat raden wij u aan dit een nachtje in te laten werken. Werkt dit niet? Neem dan snel contact op voor het maken van een afspraak.

Afvoer verstopping verhelpen met een plopper

Een andere effectieve manier om een afvoerverstopping te verhelpen is door een plopper te gebruiken.

Maak het rubber van de plopper flexibel door deze enige tijd onder een warme kraan te houden. Druk de plopper vervolgens op de verstopte afvoer. Beweeg de plopper nu op een neer. Hopelijk komt de blokkade hiermee los en is uw verstopping snel verholpen.

Is u verstopping te hardnekkig om zelf te verhelpen? Neem dan gerust contact op met Afvoer Ontstoppen Mijdrecht via 0297 202 677.

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

U kunt een afvoer ook ontstoppen met een zogeheten ontstoppingsveer. Het nadeel van deze methode is echter dat de stalen ontstoppingsveer schade aan kan richten aan uw afvoer. Wilt u het toch proberen? Hieronder kunt u lezen hoe u de veer effectief kunt gebruiken.

Hoe werkt dit? Het is de bedoeling dat u ontstoppingsveer in de verstopte leiding stopt. Zet bij dit proces niet te veel kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht.

Wanneer u de verstopping bereikt hebt, kunt u het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Belangrijk is dat u dit voorzichtig en beheerst doet om schade te voorkomen.

Wilt het nog niet lukken? Of heeft u geen ontstoppingsveer en wilt u dat onze loodgieter er naar komt kijken? Bel ons dan gerust voor een afspraak.

Voorkomen van afvoerverstoppingen

Wij vinden dat voorkomen beter is dan genezen. Dat is de reden waarom de staat van de afvoer belangrijk is. u kunt hier zelf sterk aan bijdragen, door goed te letten op wat u door de afvoer spoelt.

Het is van belang om geen vloeistoffen of vaste stoffen door de afvoer weg te spoelen die daar niet thuis horen. Denk hierbij aan olie, (frituur) vet en etensresten. Dit kan namelijk blijven hangen in de afvoer en zorgt na verloop van tijd voor een verstopping.

Afvoerverstoppingen ontstaan vaak geleidelijk en daarom is het aan te raden om de afvoer en riolering eens in de zoveel tijd te controleren. Dit kunnen wij voor u doen door met een camera een kijkje te nemen in de afvoer. Zo weet u precies wat de staat is van de afvoer en kunnen eventueel afvoerproblemen vroegtijdig verholpen worden.

Bent u op zoek naar een loodgieter die u kan helpen met een verstopping? Of wilt u uw afvoer laten reinigen om een verstopping te voorkomen? Neem dan gerust contact met ons op via 0297 202 677.

Kosten afvoer ontstoppen

Verstoppingen in een afvoer kunnen erg vervelend zijn omdat het voor veel ongemakken kan zorgen. Wanneer dit het geval is, wilt u natuurlijk dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Dan bent u bij Riool Ontstoppen Mijdrecht aan het goede adres.

De kosten van afvoer ontstoppen zijn voor elke verstopping anders. De kosten zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren waaronder: benodigde arbeidsuren, de kosten van het gereedschap en/of machines, en de uitvoering van eventuele inspecties of reparaties.

Riool Ontstoppen Mijdrecht werkt op een eerlijke en transparante wijze. Onze loodgieter maakt altijd van te voren een prijsopgave waarop de benodigde werkzaamheden en bijbehorende kosten vermeld staan. De werkzaamheden worden pas gestart nadat u akkoord heeft gegeven op de prijsopgave.

Bekijk hier het complete overzicht van onze tarieven.

De specialisten van Riool Ontstoppen Mijdrecht zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing. En bent u daarvoor op zoek naar een loodgieter? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0297 202 677.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Mijdrecht helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Mijdrecht? Riool Ontstoppen Mijdrecht staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Mijdrecht.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Mijdrecht? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Mijdrecht!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Mijdrecht

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Mijdrecht?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Mijdrecht via 0297 202 677. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0297 202 677

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Mijdrecht?

De prijzen van Riool Ontstoppen Mijdrecht zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Mijdrecht komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Mijdrecht?

Ontstoppingsdienst Mijdrecht ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Mijdrecht verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Mijdrecht helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Mijdrecht bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Mijdrecht inschakelen? Neem gerust contact op via 0297 202 677.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Mijdrecht en omstreken. Waar u ook woont in Mijdrecht, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Mijdrecht, Vinkeveen of Wilnus. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 0297 202 677 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Mijdrecht zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Mijdrecht op 0297 202 677.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Mijdrecht? Neem gerust contact op via 0297 202 677.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Mijdrecht op 0297 202 677.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Mijdrecht was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

HV Mijdrecht

Riool Ontstoppen Mijdrecht is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

SV Argon

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Mijdrecht.

Esther

R. Botman Tandarts

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Mijdrecht is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

Restaurant Meesters

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button